Опитування
Скільки Ви жмете на горизонтальній лавці?
Всего ответов: 357
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Анализ сайта Счетчик PR-CY.Rank
Головна » 2013 » Август » 7 » Чому не ростуть м'язи?
16:20
Чому не ростуть м'язи?

  Причина 1 - ви не збільшуєте вагу на тренажерах. Тобто тренуючись з однією і тією ж вагою, м'язи пристосовуються до них і просто перестають сприймати їх як навантаження. В цьому випадку потрібно просто періодично збільшувати вагу і кількість підходів, повторів в залежності від тяжкості вправи. Якщо не можете підняти вагу яка потрібна, то попросіть тренера щоб допоміг, ви напевно бачили як в тренажерному залі деякі спортсмени не можуть витягнути вагу десь на 7 повторенні і йому допомагає інший. Це трохи збільшує шанси подолання потрібної ваги.
  Причина 2 - надмірне навантаження. У спортзалі ви берете занадто велику вагу, кричите, скрипите, але все таки тягнете цю вагу. Виглядає напевно красиво й ефектно, але нічого спільного з ростом м'язів не має. Через перебір ваги, м'язи просто не справляються з навантаженням, ви їх не розвиваєте таким чином, а просто вбиваєте, та ще й організму великої шкоди приносите. Ви ж не пауерліфтингом займаєтеся, там розумію, треба значить треба, у них і система тренінгів зовсім інша, та й вага спортсменів дозволяє. Так що беремо ту вагу, яку можемо підняти, а ця вага повинна бути скромною, особливо в початкових періодах. 
  Причина 3 - занадто мало відпочинку між тренуваннями. Як і вам, м'язам необхідний відпочинок, якусь перерву, протягом якого м'язова тканина встигає розвинутися. В іншому випадку все марно, м'язи ви пошкодите, а зростання не забезпечите. Одне із важливих чинників для відновлення м'язів - є сон. Арнольд Шварценеггер лягав спати у 21:00 - 22:00 і спав до 08:00 - 09:00 ранку.

Теги: почему не растуть мышцы, рост мышц, как нарастить мышцы
Переглядів: 814 | Додав: Антон | Теги: Почему не растуть мышцы? | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]