Опитування
За скільки Ви набрали м'язову масу в 10 кілограм?
Всего ответов: 162
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Анализ сайта Счетчик PR-CY.Rank
Головна » 2012 » Октябрь » 18 » Швидкість та міць Скотта Едкінса
16:43
Швидкість та міць Скотта Едкінса

 

  Скотт Едкінс (Scott Adkins) народився 17 червня 1976 року у Великобританії, в Саттон Колдфілд - містечку з населенням близько в ста тисяч людей, в родині Джона і Джанет Едкінс.
  Навчався Скотт Едкінс / Scott Adkins в середній школі Єпископа Вессея, проте процес навчання давався хлопчикові з важкістю - точні і гуманітарні науки його не захоплювали.
  Вже в дитинстві в Едкінса прокинувся інтерес до спорту, особливо до бойових мистецтв. З 10 років майбутній актор став займатися дзюдо - в секцію місцевого спортивного клубу Скотта і його старшого брата Крейга привів їх батько Джон Едкінс. Кілька років потому Скотт Едкінс всерйоз захопився тхеквондо і почав тренуватися у члена Британської Асоціації тхеквондо (TAGB) Рона Сергіо (Ron Sergiew). Ще через деякий час Едкінс зайнявся кікбоксингом - наставником Скотта в цьому виді спорту став інструктор Професійної асоціації карате (RKA) Ентоні Джонс (Anthony Jones). Кумирами починаючого спортсмена, за його власним визнанням, були Брюс Лі і Жан-Клод Ван Дамм.
- Бойові мистецтва стали моєю нав'язливою ідеєю! Це було схоже, на те, що я шукав все своє життя, - згадує Скотт Едкінс.

Акторська кар'єра Скотта Едкінса / Scott Adkins
  Другий і не менш гарячою пристрастю Скотт Едкінс стало кіно. Цей вид мистецтва, за словами актора, завжди захоплював його, з самих ранніх років життя:
- Я не знаю, що привело мене в кіно, я просто знаю, що воно завжди було величезною частиною мого життя. Деякі діти люблять футбол, деякі - комп'ютерні ігри, а я любив дивитися кіно.
  Свій шлях в акторській професії Скотт починав в класі драми в коледжі Саттон Колдфілд, а в 21 рік він став студентом Академії драматичного мистецтва Веббер Дуглас. І хоча закінчити курс Едкінс не вдалося через фінансові проблеми, це не завадило йому почати кар'єру кіноактора і досягти в ній успіху.
  Дебютом Скотт Едкінс на екрані стали невеликі ролі в британських телесеріалах, але справжнім стартом в професії для нього виявилася робота в Гонконзі - світовому центрі «бойового» кіномистецтва. Глава Гонконгської асоціації каскадерів Стефен Тунг Фей запросив Скотта на роль у фільмі Вея Тюнга (Wei Tung) «Екстремальний виклик» («Extreme Challenge»), і для Едкінс ця подія стала важливим етапом його творчого шляху - він отримав чудову можливість проявити свої акторські здібності і талант спортсмена одночасно.
- Це була моя перша можливість взяти участь у файтинг-фільмі, тому я дуже хотів вчитися стільки, скільки я міг, і був готовий до найскладнішої і важкої роботи ... Якщо ви хочете знімати кіно про бойові мистецтва, то краще місце, щоб дізнатися, як це робиться, - Гонконг, - говорить Скотт Едкінс.

  Майже одночасно з роботою в «екстремальний виклик» Скотт Едкінс знімався у фільмі «Випадковий шпигун» («The Accidental Spy»), головну роль в якому виконав один з кумирів його юності - легендарний Джекі Чан (Jackie Chan). Обидва фільми вийшли на екрани в 2001 році (з різницею в дев'ять місяців), відкривши для молодого актора дорогу у велике кіно.



  У наступні кілька років фільмографія Скотта Едкінса поповнилася такими популярними картинами, як «Медальйон» («Medallion», 2003), «Пітбуль» («Pit Fighter», 2005), «Незаперечний-2» («Undisputed II: Last Man Standing» , 2006), «Рожева пантера» («The Pink Panther», 2006), «Ультиматум Борна» («The Bourne Ultimatum», 2007), «Люди Х. Початок. Росомаха «(« X-Men Origins: Wolverine », 2009). Особливе місце в цьому списку займає бойовик «Незаперечний-2». Незважаючи на те, що свою першу головну роль Едкінс виконав декількома роками пізніше, у фільмі «Ніндзя» («Ninja», 2009), саме непереможний Юрій Бойка, персонаж картини «Незаперечний-2», став для багатьох кіноглядачів візитною карткою актора, а вийшов на екрани в 2010 році фільм «Незаперечний-3» багаторазово примножив число шанувальників таланту Скотт Едкінс / Scott Adkins.

Цікаві факти про Скотта Едкінса / Scott Adkins
- Скотт Едкінc - володар чорного поясу з теквондо та кікбоксингу, він також склав кваліфікаційні нормативи на отримання чорного пояса по ушу, джиу-джитсу і дзюдо. Крім того, Едкінс володіє прийомами ніндзюцу, муай-тай і карате.

- Протягом поколінь предки Скотта Едкінса працювали м'ясниками.

- Прабабуся Скотта Едкінса має іспанське походження.




Переглядів: 5921 | Додав: Антон | Теги: Скотт Едкінс | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]