Опитування
Скільки ви присідаєте?
Всего ответов: 372
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Анализ сайта Счетчик PR-CY.Rank
Головна » 2012 » Сентябрь » 30 » Як Брюс Лі розвивав силу без тренажерного зала
14:31
Як Брюс Лі розвивав силу без тренажерного зала


"Очистіть свій розум, будьте безформними, аморфними, як вода. Налий воду в чашку - вона стане чашкою, налий її в пляшку - стане пляшкою, налий у чайник - стане чайником. Отже, вода може розлитися, а може розбитися. Стань водою, мій друг. "- Брюс Лі.

"Про що ти думаєш, тим ти і стаєш."- Брюс Лі.

  Брюс Лі був ідеальним зразком наслідування для хороших хлопців і ідолом для самих запеклих негідників. Але він вражав всіх не тільки своїм бойовим мистецтвом, він мав такі вражаючі фізичні дані, що навіть бодібілдери, на зразок Арнольда Шварценегера, захоплювалися ним.
  Але найдивнішим є те, що Брюс не тренувався в спортзалі і лише зрідка використовував тяжкості і спортивні тренажери.

Ось деякі із здібностей Брюса Лі:


  • Він міг віджиматися від підлоги тільки на одному великому, або вказівному пальці.
  • Міг тримати куточок 30 хвилин і довше.
  • Міг підкинути зерно рису в повітря і зловити їх у польоті за допомогою паличок для їжі.
  • Ударом руки ламав дошку товщиною 15 см.
  • Підтягувався 50 разів на одній руці.
  • Міг грати в настольний теніс нунчаками.


  Звичайно, ви навряд чи досягнете рівня Брюса Лі за одну ніч, але ви можете почати тренуватися, причому без суперсучасних (і дорогих) тренажерів. Ви можете займатися цим в комфортабельній обстановці свого будинку. Вам буде потрібно зовсім небагато простору, не більше вашої ванної кімнати.



  Однією з причин, чому я вирішив відмовитися від спортзалу, стало початок занять Джіт Кун-До (Стиль східних бойових мистецтв, створений Брюсом Лі). До того ж мені просто набридло платити щомісячну плату за спортзал. У той час я якраз шукав спосіб як-небудь скоротити свої витрати, щоб заощадити трохи грошей.
  Я думав про те, щоб повністю зав'язати з походами в тренажерний зал, але мені не хотілося жертвувати своїм здоров'ям. Зрештою я придумав, що робити. На протязі декількох місяців я взагалі не був у спорзалі, але тим не менше, я став сильніше і швидше, ніж будь-коли в своєму житті.
  Вам не потрібно купувати величезну кількість гантелей, гир і різних тренажерів. Найдорожче, що вам необхідно - перекладина, встановлена в дверному отворі, яка обійдеться вам не дорожче 100 гривень.
  Брюс Лі був великим прихильником гармонійного розвитку. Його заняття включали вправи на силу, швидкість, витривалість і гнучкість.

"Якщо ви встановите для себе межі своїх можливостей, фізичних або будь-яких інших, це позначиться на вашій діяльності і на всього вашого життя. Кордонів не існує. Є тільки певний етап розвитку. Не зупиняйтеся на ньому, прагнете за його межі. "- Брюс Лі.


Переглядів: 5022 | Додав: Антон | Теги: Брюс Лі | Рейтинг: 3.4/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]