Опитування
Скільки ви тягнете (станова тяга)
Всего ответов: 438
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Анализ сайта Счетчик PR-CY.Rank
Головна » 2012 » Сентябрь » 13 » Тренування Роні Колемана
20:23
Тренування Роні Колемана


 
Зовні цей будинок виглядає як магазин для покупців, чий дохід нижчий від прожиткового мінімуму, а паркування поруч з ним більше змахує на цвинтар іржавих машин. Тут немає зовнішньої стіни, тільки відкриті гаражні двері і фанерний паркан. На протилежній стіні вивішений постер з десятьма заповідями, який виглядає досить безглуздо на тлі репа і хард-року, що доноситься зсередини. Вхідні двері покриті товстим шаром графіті. Павутина покриває всі, в тому числі прапори Америки і штату Техас. Напис над входом в зал свідчить про неабияке почуття гумору "Допоможіть нам зберегти це місце чистим!". Тренажери за їх старовину можна з повною впевненістю назвати раритетом, кожна штанга або курна, або іржава, або і те й інше. Стельові вентилятори давно згоріли, а ті вентилятори, які стоять на підлозі настільки величезні, що нагадують пропелери літака. Ласкаво просимо в Metroflex - "лігво" найзнаменитішого в світі бодібілдера Ронні Колемана.
  П'ятнадцяте червня, 2:00 дня, Ронні переступає поріг Metroflex (Арлінгтон, Техас), як і завжди протягом останніх чотирнадцяти років. На ньому криваво-червоного кольору майка з написом "До біса одяг!". Він одягає рукавички і починає з вправ, як він каже, на нижню спину. Він піднімає штангу вагою в 61, 105 і 140 кг. "Я штовхаю штангу з того часу, як пішов у старші класи, саме завдяки цьому я маю зараз таку спину". Далі він виконує сет, десять повторень із вагою в 185 кг, хоча в порівнянні з його знаменитим відео "Неймовірний", де він піднімає штангу вагою 370 кг, це "іграшки".



  Сьогодні ж Колеман націлений на більше помірну вагу, "липень і серпень, цей час, коли я тільки починаю працювати з важкою вагою" - пояснює Ронні. "Гей, приятель, це занадто легко" - бубонить він собі під ніс, при цьому без видимої напруги штовхає вагу в 265 кг.
  Далі Колеман переходить до гантелей. Нові гантелі вагою 150 кг йому подарував власник залу Бріан Добсан на день народження. "Хлопець розраховував здивувати мене, тому що я займаюся звичайно з 90кг гантелями. Навіть не знаю коли зможу освоїти їх, особливо для жиму на похилій лаві, думаю, це займе пару трійку днів"-говорить Ронні.
  Далі Ронні нанизує на гриф двадцяти кілограмові диски і робить 10 повторень із вагою 100 кг, наступні 10 з 145 кг. Кілька хвилин перепочинку і він навантажує чергову штангу, на цей раз 200 кг, велика частина людей не зрушила б і з місця подібний вагу, але Ронні робить це без особливої напруги. "Приятель, здається знову легка вага!" - Запевняє себе Колеман і виконує 10 повторень, через кілька секунд ще 10.
  Далі йдуть вправи з Т-образною штангою, всього кілька дисків по 50 і 20 кг, і загальна вага вже досягає 250 кг. "Ось так, друже!". 10 повторень, Добсон страхує, Ронні опускає штангу на підлогу, від чого піднімається пил, а павуки починають метушливо бігати. Три хвилини потому Ронні повторює сет. Неймовірне нагромадження дисків на грифі виглядає комічно, їх уже одинадцять, а загальна вага 290 кг. Він обмотує ремінь навколо V - образної рукоятки й знову піднімає штангу, вичитуючи про себе "один, два, три, чотири". У кого-небудь ще залишилися питання з приводу того, чому Колеман кращий?
  Далі йдуть вправи на ноги, прес, руки, плечі, і кожен раз Ронні піднімає неймовірний вагу, сет за сетом, повторення за повторенням.
  Провівши 2 дні в залі і спостерігаючи за Ронні Колеманом, можна прийти до висновку, що така кількість заліза убивчо для середньостатистичної людини, але Ронні невблаганний, він знову додає диски на гриф і знову бере запаморочливий вагу.
  Під час всього тренування він жадібно п'є воду з величезної сулії, яку носить за собою по всьому залу. Цементний пил, яка товстим шаром лежить по всьому приміщенню, осідає в Ронні на обличчі і руках. "Сама важка річ для будь-якого, хто займається бодібілдінгом професійно, - залишатися послідовним, тобто виконувати всі вправи в строгій послідовності, не нехтуючи одним і не налягаючи на інше. У цьому спорті я вже 28 років, за цей час я бачив масу людей, які починають і кидають, так як бодібілдинг - це рутина, щоденне повторення одного і того ж. Секрет мого успіху в послідовному виконанні всіх сетів, всіх вправ".
  Вправи на біцепси Колеман виконує з гантелями, спочатку по 60 кг на кожну руку, потім він збільшує вагу до 80 кг, кілька сетів по 10,12 повторень у жвавому темпі. Далі він натягує канат з обтяженням в 90 кг, 4 сети по 12 повторень. Відвернувшись на перепочинок, Ронні говорить, що завжди намагається різноманітити тренування хоча б одним новим вправою, "Наступного разу при роботі з біцепсами буду робити які-небудь нові скручування".
  Містер Олімпія приділяє величезну увагу литкових м'язів і пресу. Ці м'язи він тренує по черзі, тобто сьогодні він налягає на ікри, а завтра буде потіти над пресом.
  Ікри Ронні виглядають приголомшливо, вони величезні, як, загалом, і інші частини його тіла. Ікри він тренує за допомогою тренажера, загальна вага обтяження досягає 400 кг, кілька підходів по 15 повторень, під "рев" Оззі Озборна, Запаморочливе видовище!

  Під час перепочинку, я поцікавився у Ронні про Metroflex, вірніше сказати, я запитав, чому саме це страхітливе, своїм виглядом місце, чому не будь з найпрестижніших залів, двері якого з гордістю б відчинилися перед чемпіоном. "Я виріс в Луїзіані, і, будучи підлітком, з не багатої родини, тренувався у звичайному залі, дуже схожому на Metroflex, найголовніша відмінність Metroflex від решти закладів індустрії бодібілдингу, це неймовірна людяність хлопців, які працюють тут, або займаються" - пояснює Колеман. "Велика частина залів, де я коли-небудь займався, були переобладнані з "качалок" в рафіновані фітнес-центри. У Великобританії в Бірмінгемі є зал Temple gym, цей заклад вельми схоже з Metroflex, його власник Доріан Ятс, він тренується там протягом усієї своєї професійної кар'єри. Дивно, що два найзнаменитіших бодібілдера планети "створили" себе, тренуючись у самих звичайних качалках, напханих залізом, і повністю позбавлених будь-яких наворотів. Напевно, секрет чарівності таких закладів у простоті, коли ти можеш прийти сюди в майці з написом "До біса одяг" і навантажитися так, що єдине, що ти зможеш вимовити "Друже, це занадто легка вага!".
(FLEX)


Переглядів: 2412 | Додав: Антон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]