Опитування
Скільки ви тягнете (станова тяга)
Всего ответов: 438
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Анализ сайта Счетчик PR-CY.Rank
Головна » 2014 » Март » 15 » Унікальність програм для тренувань
13:20
Унікальність програм для тренувань
 
  Багато бодібілдерів-початківців бачачи великі результати видатних бодібілдерів та паурліфтерів, привласнюють собі їх програми, думаючи що ці вправи, також допоможуть їм добитися великих результатів, але це все зовсім не так.  
  Арнольд Алоіс Шварценеггер прийшовши перший раз в тренажерний зал, починав займатися по програмі тренера. Потім, добившись якихось результатів та досвіду, змінив свою програму. Почав займатися без тренера та сам вже вирішував яку виконувати вправу, таким чином утворювалися унікальні програми тренувань Арнольда Шварценеггера. Можливо все було трохи інакше, але більшість качків змінюють свої програми, на ті, які більш їм підійдуть і ці програми можливо і не підійдуть більш нікому, як тільки творцю цієї програми.
  Кожна людина унікальна і їй так само потрібна унікальна програма. Вам може не дати ніяких результатів програма Роні Колемана чи Арнольда Шварценеггера. Вам потрібно прислухатися до себе, підбираючи потрібні вправи, кількість вправ, кількість програм, кількість днів на неділю і тому подібне.
  Ніколи не повторюйте метод виконування вправи іншого бодібілдера чи паурліфтера, тому що та людина може виконувати цю вправу не зовсім правильно і з великими вагами та маючи сильне тіло від народження витримує це, а ви можете отримати травму. 
  Якщо ви новенький в тренажерному залі, то саме перше про що ви повинні пам'ятати, це про те, що існують базові вправи (станова тяга, жим штанги та присідання), які обов'язково повинні бути присутні у вашій програмі, особливо присідання зі штангою, яке забезпечує вас тестостероном (тобто ростом м'язів). Не поспішайте змінювати свою програму тренувань, потренуйтеся не менше двох місяців і якщо не збільшилися сила, то почитайте про 9 причин застою м'язів, можна також спробувати замінити якусь вправу на іншу, наприклад біцепс з гантелями на біцепс зі штангою, або просто скажіть про проблему тренеру.
  Якщо у вас з'явилося проблема, щодо росту м'язів, то пишіть на Форумі, створюючи тему.
 
 
Переглядів: 1192 | Додав: Антон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]