Опитування
За скільки Ви набрали м'язову масу в 10 кілограм?
Всего ответов: 162
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Анализ сайта Счетчик PR-CY.Rank
Головна » 2013 » Июль » 12

В спорті, окрім вашої фізичної та розумової підготовленості, повинний бути ще й позитивний настрій, який дозволить Вам добиватися цілей з більшою завзятістю. Прийти в тренажерний зал із сумним настроєм - це не отримати ніяких результатів. Прийти в тренажерний зал із не контрольованим гнівом - це гарантована травма.
 Завжди ставте перед собою ціль, ту ціль, в якій кожна подолана перешкода, кожен крок до її здійснення, доставляє Вам задоволення і надає Вам позитивний настрій.  
 Пам'ятайте, що перешкода після її вирішення - це сходинка, яка робить Вас сильнішим в цьому житті і це є головною причиною позитивного настрою. За Ваше становище завжди знайдеться гірше, тому ніколи не падайте духом, життя надто коротке, щоб прокидатися з ранку з відчуттям жалю... 
Просмотров: 1240 | Добавил: Антон | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)



  Одна з умов збереження і зміцнення здоров'я - науково обгрунтований і неухильно дотримуваний порядок праці, відпочинку, сну, харчування - одним словом правильний режим дня. Дотримання режиму робочого дня значно полегшує будь-яку діяльність, дозволяє максимально використовувати всі можливості організму людини.

  Фізіологічною основою режим дня людини є вироблення динамічного стереотипу. Динамічний стереотип - система умовних рефлексів. В результаті тривалого проходження певного розпорядку дня ця система закріплюється, усталюється. Безладна ж чергування занять руйнує стереотип і негативно позначається на стані організму.

  Умови, життя і особливості професійної діяльності у всіх різні. Кожен може сам скласти зручний для себе розпорядок, керуючись деякими основними правилами. І перше з них - це відвести для б ... Читать дальше »
Просмотров: 1726 | Добавил: Антон | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)


Хоть медики и выявили причину крепатуры, лекарства от нее так и не нашли. А что делать, если перерыв между так необходимыми тренировками несколько затянулся? Выходит, надо терпеть. Действительно, специалисты советуют вопреки напряжению и скованности в мышцах не отказываться от посещения спортзала. Ведь микротравмы – всего лишь кратковременный негативный процесс. Через некоторое время крепатура исчезнет. Сама или с вашей помощью – зависит от вас.

Лучше не рисковать

Если не пользоваться никакими вспомогательными средствами, крепатура будет чувствоваться на протяжении 3 – 7 дней. Это время можно и перетерпеть - вскоре наступит улучшение. В течение восстановительного периода необходимо ограничить воздействие сильных нагрузок. Мышцам нужен отдых и относительный покой.

Некоторые опытные спортсмены для избавления от крепатуры на следующий же день прибегаю ... Читать дальше »
Просмотров: 7981 | Добавил: Антон | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)